Baviaontjes Got Talent verplaatst naar zondag 14 januari

Door omstandigheden hebben we Baviaontjes Got Talent moeten verplaatsen en vindt dit fantastische evenement voor de Baviaonse jeugd niet 17 december maar op zondag 14 januari a.s. plaats.
Kun jij kei goed zingen of misschien heel goed playbacken, laat je liever je voeten spreken met jouw geweldige dance moves of ben jij meer het type wat mensen kan laten lachen, versteld kan staan van jouw goochel kunsten of jongleer acts, dan is dit jouw kans om dat aan iedereen te laten zien.

Op vrijdag 12 januari tussen 19.00 en 21.00 uur mag je bij De Tussenpauz alvast je act opvoeren om alvast een beetje te wennen en te repeteren. Je hoeft dan nog niet in de kleding te verschijnen waarin je optreedt, dat houden we nog als verrassing. Je moet wel je muzieknummer op CD meebrengen (geen DVD en bij voorkeur originele cd’s). Tijdens het oefenen lenen we de CD om het geschikt te maken voor Baviaontjes got Talent. In een enkel geval kan het zijn dat we de cd iets langer nodig hebben, je krijgt deze dan op zondag terug. Zet je naam en adres op de CD, dan weten we van wie de CD is, en dus ook niet kwijt kunnen raken. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@debaviaonen.nl met vermelding van je naam, leeftijd en korte omschrijving van de act die je wil gaan doen.

Voor alle deelnemers is er een oorkonde en een mooie medaille als herinnering.

Iedereen is van harte welkom bij Baviaontjes got Talent. Vraag je pappa, mamma, opa, oma, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes, kortom iedereen die je kent of ze naar jullie komen kijken om jullie aan te moedigen.