Vergadering carnaval 2021 (let op, aanmelding verplicht)

Wanneer:
18 september 2020 @ 20:00 – 21:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-09-18T20:00:00+02:00
2020-09-18T21:00:00+02:00
Waar:
Café-zaal 't Karrewiel
BAvel

Momenteel verschijnen er in de diverse media steeds meer berichten over het niet doorgaan van carnavalsactiviteiten in diverse plaatsen als gevolg van het coronavirus. Ook passeren er allerhande alternatieven en manieren om toch iets te organiseren de revue waaruit blijkt dat er met de nodige carnavalscreativiteit en eensgezindheid veel mogelijk is, iets dat wij in Baviaonenland natuurlijk uit ervaring al lang weten.

Ook wij als Stichting “de Baviaonen” zijn ons ook aan het beraden op de mogelijkheden en moeilijkheden met betrekking tot het komende carnavalsseizoen ’20-’21. Met name voor onze Tocht der Tochten moeten er op korte termijn besluiten genomen gaan worden. De vergunningen moeten aangevraagd gaan worden en wagenbouwers staan voor de vraag of het zinvol is om te beginnen met bouwen met in het achterhoofd de mogelijkheid dat voor de derde keer op rij de optocht afgeblazen moet worden. Wij zijn hierover ook in overleg met de gemeente Breda maar natuurlijk willen wij  met voormalig- en hopelijk ook toekomstig optochtdeelnemers hierover van gedachte wisselen. Wat kan wel, wat kan niet, wat willen we, zijn er alternatieven?
Dit willen we, uiteraard coronaproof, vrijdag 18 september vanaf 20.00 uur doen bij café-zaal ’t Karrewiel. Om het ook coranaproof te kunnen houden verzoeken wij jullie om slechts met één afgevaardigde per vereniging deze bijeenkomst bij te wonen.

Graag aanmelden met je naam, telefoonnummer en naam van de club die je vertegenwoordigt. Dit kan middels een mail naar info@debaviaonen.nl, uiterlijk donderdag 17 september.