Agenda

feb
19
za
Bezorging van de Baviaon Express @ Elke brievenbus zonder nee-nee sticker in Baviaonenland
feb 19 hele dag
Pre-carnavalsparty @ 't Karrewiel
feb 19 @ 19:11

Het is al lang geleden dat we hebben kunnen carnavallen dus om er weer goed in te komen en warm te draaien doen we “Eine Woche forher”, zoals de naam wellicht al doet vermoeden wordt dit een “weekske vuraf” maar dan in Duitse sferen. Lederhosen niet verplicht, goeie zin wel!

feb
25
vr
Bouwers-Boosterbal @ 't Karrewiel
feb 25 @ 19:11

Begin je carnaval met het halen van een carnavalsbooster bij ’t Wiel tijdens het traditionele bouwersbal

feb
26
za
Van Bavel naar Baviaonenland @ Jack van Gilsplein
feb 26 @ 12:11

Traditioneel wordt bij aanvang van carnaval de Baviaonenvlag gehesen. Dat gebeurt ook dit jaar maar tevens zullen de vlaggen van meer dan 25 Bavelse carnavalsclubs gaan wapperen boven het Jack van Gilsplein, dat zal er prachtig en indrukwekkend gezicht zijn.

Baviaons Bingo Bal @ Tussenpauz
feb 26 @ 14:11

Het is niet alleen Baviaons, niet alleen bingo en niet alleen bal.  Dit is alles in één en toch nog anders dan je verwacht. Hier moet je als echte Baviaon bij geweest zijn want hier zal nog lang over nagepraat worden. Bovendien maak je kans om met een leuke prijs naar huis te gaan.

feb
27
zo
Carnavalsmis @ Heilige Maria Hemelvaartkerk
feb 27 @ 10:41

Kom naar de mis van elf over half elf voor een gezegend carnaval. Een dienst met een carnavaleske inslag dus een keer blaosmuziek in plaats van het kerkorgel.

Bekendmaking van d’n Baviaon 2022 @ d'n Eeuwige Baviaon
feb 27 @ 11:41

Het bekendste beeldje van Bavel is vanaf dit jaar voorzien van alle laureaten van d’n Baviaon. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon, club of organisatie die zich op sociaal/cultureel gebied gedurende lengte van jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor het dorp.
Laat weten wie jij vindt wie dat dit jaar moet zijn door deze naam met motivatie te mailen naar info@debaviaonen.nl

Carnavalstheater Baviaonenland @ Jack van Gilsplein, Kloosterstraat en Kerkstraaat
feb 27 @ 13:11 – 17:11

De optochtdeelnemers staan even stil bij carnaval, letterlijk. Trekken de ludieke acts, sketches en andere originele vondsten normaal aan u voorbij, dit jaar draaien we de rollen een keer om en kan het publiek langs deelnemers wandelen. Een middag vol kijk- en luisterplezier is gegarandeerd.

Prijsuitreiking Carnavalstheater @ 't Karrewiel
feb 27 @ 18:11 – 21:11

Na afloop van hun optreden in het openlucht theater zijn alle deelnemers van harte uitgenodigd voor deze ludieke prijsuitreiking waarin iedereen nog eens na kan kletsen en de middag grondig kan evalueren.

feb
28
ma
Blauwe maandag @ Tussenpauz en 't Karrewiel
feb 28 @ 15:11

Een bekende naam en een vertrouwde plaats maar een nieuwe combinatie van deze twee. Deze middag zal er bij de Tussenpauz een mooi programma te beleven zijn met voor elk wat wils.