CV Zo gek nog niet wint liedjesfestival

Voor het tweede jaar op rij heeft CV Zo gek nog nie beslag weten te leggen op de felbegeerde blauwe plaquette die de winnaar van het Baviaons Liedjesfestival onvangt.
In een stampvol Karrewiel deden maar liefst tien formaties een gooi naar de titel beste Baviaonse Carnavalskraker seizoen ’22-’23. Een variëteit aan songs nam het publiek mee naar Duitsland, Schotland, China en Baviaonenland. Ook de jeugdige Baviaontjes lieten zich van hun beste kant zien waarmee ook de toekomst van het Baviaons Liedjesfestival verzekerd is.
In deze categorie gingen de meiden van het Tal-apencentrum met de overwinning aan de haal. Bij hen geen paard de gang maar aapjes in de klas. De aanmoedigingsprijs ging naar de heren van CV Da deug nie. Hun lied “Waarom Chinees” stond, zeker tekstueel, als een huis en gaan we komend carnaval ongetwijfeld nog veel horen.
Maar de hoofdprijs ging naar CV Zo gek nog nie die met “Opgeblazen” de tent al direct op z’n kop wisten te zetten. Een feestnummer met alles erop en eraan, er valt zelfs een Bavelse Rob Kemps in te horen, waar nog menig polonaise op gelopen zal worden.