Ook in 2022 geen Tocht der Tochten

Met nog slechts twee maanden te gaan wordt ook de vraag of de Tocht der Tochten, voor elke Baviaon het jaarlijks hoogtepunt van carnaval, door kan gaan steeds dringender. Clubs willen per slot van rekening tijd, energie en geld gaan steken in een creatie voor de Bavelse optocht. Er moet dan wel voldoende perspectief zijn dat deze creaties op 27-2-’22 door de Bavelse straten kunnen trekken en al deze moeite niet voor niets blijkt te zijn geweest. Hoe jammer het ook is maar dit perspectief kunnen wij niet bieden.
Daarom hebben wij dan ook besloten dat we in 2022 géén carnavalsoptocht zullen organiseren. Wij beseffen dat dit voor alle optochtdeelnemers en Bavelse carnavalsliefhebbers een hard gelag is. Nadat in 2020 de optocht twee keer afgelast is en vorig jaar heel carnaval in het Corona-water viel nu weer een jaar zonder optocht, dat valt zwaar.
Wij blijven natuurlijk kijken naar wat wel mogelijk is en als wij kansen zien zullen we zeker proberen iets moois te organiseren, jullie ideeën hiervoor zijn zeker welkom. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij jullie op de hoogte.